Bestuursondersteuning

Bij het besturen van een vereniging komt veel kijken. Zeker als de bestuursleden vanuit een vrijwillige functie actief zijn. Stichting PJS biedt al jaren bestuursondersteuning bij jongerenverenigingen op het platteland. Dit zorgt voor rust en continuïteit.

Lees meer

Secretariële ondersteuning

De secretariële ondersteuning die Stichting PJS biedt is zeer breed. Zo voeren we voor een aantal klanten het secretariaat, beheren we de mailaccount en agenda’s. We bieden een telefooncentrale. Sommige jongerenbesturen huren secretariaat in voor het maken van de agenda en notulen.

Lees meer

Projectleiders

Een project van begin tot eind in goede banen leiden, de financiële situatie monitoren en bijsturen en het behalen van projectdoelen zijn voor onze projectleiders dagelijkse werkzaamheden. We zijn actief in de non-profit sector en de projecten zijn vaak maatschappelijk van aard.

Lees meer

Projectmedewerkers

Een projectmedewerker is dé rechterhand van de projectleider. Werving, pr, organisatie en uitvoering ligt bij een projectmedewerker in vertrouwde handen.

Lees meer

Ruimteverhuur

In het centrum van Utrecht met uitzicht op de gracht en op loopafstand van het Centraal Station bevindt zich het kantoorpand van NAJK (Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt). In dit pand, waar Stichting PJS zich ook huisvest, gelegen aan de Bemuurde Weerd OZ 12 is kantoorruimte te huur.

Lees meer